Brezšivne cevi in šivne cevi za različne industrijske potrebe

Brezšivne cevi in šivne cevi dobite pri S3C, kjer vas oskrbimo z vso potrebno opremo. Hidravlika, pnevmatika in številne druge industrije redno rabijo različne cevi, mi pa jih imamo vedno na zalogi. Naš partner Landefeld je ena vodilnih evropskih družb in zagotavlja blago najvišje kvalitete od priznanih proizvajalcev. Poiščite cevi v našem spletnem katalogu.

Brezšivne cevi za zrak, vodo ali druge tekočine

Brezšivne cevi uporabljamo za pretok različnih stvari, zato je treba izbrati pravo. Naše brezšivne hidravlične cevi odlikuje visoka kakovost, torej trpežnost in dolga življenjska doba. Za brezšivne cevi dimenzije niso pomembne, saj vam mi ponujamo fleksibilne cevi – v natančnih dolžinah, kot jih potrebujete. Ne rabite torej naročevati glede na dolžino koluta oziroma glede na obstoječo serijo. To velja za cevi za zrak in za cevi za vodo. Pestra je tudi izbira guminjastih cevi (če potrebujete na primer gumijasto cev za gorivo) in druge opreme, ki jo potrebujete pri svojem delu ali v svojem podjetju.

Enostaven nakup in hitra dostava

Pri S3C je nakup najhitrejši in najenostavnejši. Naše izdelke najdete v spletnem katalogu, kjer jih lahko poiščete kar po originalni številki ali cifri proizvajalca. Mi vam ponudimo tudi alternative, ki prav tako ustrezajo vašim potrebam, a so lahko cenejše. Blago kupite prek spletne trgovine, vsa naročila do 17. ure pa bomo odpremili še isti dan. Naročilo cevi in druge opreme bo pri vas v samo treh delovnih dneh. Ponujamo res bogat izbor izdelkov, tudi na primer hidravlične elektromagnetne ventile, pa spojke, valje, navojne nastavke in drugo. Vzemite si čas in naročite blago še danes. Na voljo smo tudi za individualno tehnično svetovanje. Brezšivnih hidravličnih cevi in drugih brezšivnih cevi dimenzij po vaši izbiri nikjer ne boste dobili enostavneje in po tako izvrstni ceni.

sivne cevi - flexibilne


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.