Gumijasta cev za gorivo in druge industrijske cevi

Gumijasta cev za gorivo ima svojo največjo prednost v elasičnosti. Poleg tega je guma odlična še zato, ker je dobro odporna na kemikalije, se manj obrablja od drugih materialov in ima velik temperaturni razpon. S3C ponuja gumijaste cevi za gorivo, zrak, vodo in druge tekočine po najboljših tehničnih standardih. Dobavljamo izdelke vrhunskih podjetij in zagotavljamo visoko kvaliteto blaga. Pri nas dobite tudi odlične brezšivne cevi in hidravlične cevi. Cena je konkurenčna, nakup prek spleta pa hitrejši in bolj enostaven.

cevi za gorivo

Gumijasta cev za gorivo – katero izbrati?

Pri gumijastih ceveh za gorivo je pomembno, kakšno gorivo bo teklo skozi njih in pa še drugi pogoji, ki vplivajo na optimalnost delovanja. V naši ponudbi so različne gibke cevi: gibke cevi za gorivo za bio-dizel, srebrne cevi s pocinkanim žičnim opletom, gibke cevi za gorivo z vulkaniziranim tekstilnim opletom in druge. Vsak strokovnjak zase dobro ve, kaj potrebuje, a smo kljub temu na voljo za individualno tehnično pomoč in svetovanje, da bomo našli kar najboljšo gumijasto cev za gorivo za vaše specifične potrebe.

Ponudba cevi za zrak in vodo

Naša velika prednost je, da ponujamo fleksibilne cevi za zrak. To pomeni, da jih lahko naročite v takšnih dolžinah, kot jih potrebujete, ne glede na serijo oziroma kolut. S tem plačate izključno to, kar potrebujete, in nič več. Fleksibilne cevi za zrak so narejene iz najboljših materialov in jih ponujamo v različnih barvah in dimenzijah.

Hidravlične cevi: cena in kvaliteta v optimalni kombinaciji

Če potrebujete hidravlične cevi po ugodni ceni, pa priporočamo naše gibljive cevi za vodo. Pri nas dobite tudi hitre spojke za zrak ter druge priključke in ventile, ki jih potrebujete za svoje delo. Enostavno lahko prav vso opremo naročite na enem mestu. Poskrbimo tudi za dostavo hidravličnih cevi. Ljubljana in njena okolica nista edini območji, saj dostavljamo po vsej Sloveniji, in to v samo treh delovnih dneh. Zavedamo se, da je za hidravlične cevi cena zelo pomembna, zato se bomo potrudili najdi najbolj ugodno možnost.

Enostaven nakup in hitra dostava

Pri S3C je nakup najhitrejši in najenostavnejši. Smo strokovnjaki za vse vrste pnevmatske, hidravlične in druge industrijske opreme. Gumijaste cevi za gorivo, gibljive cevi za vodo in druge visokotlačne in hidravlične cevi po odlični ceni najdete v spletnem katalogu, kjer jih lahko poiščete kar po originalni številki ali cifri proizvajalca. Mi vam ponudimo tudi alternative, ki prav tako ustrezajo vašim potrebam, a so lahko cenejše. Blago kupite prek spletne trgovine, vsa naročila do 17. ure pa bomo odpremili še isti dan. Zagotovite si še danes nove cevi za gorivo ali hidravlične cevi. Ljubljana, Štajerska, Primorska in drugod – pripeljemo do vrat.


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.