Hidravlične cevi omogočajo prenos energije s pomočjo tekočine

Hidravlične cevi so fleksibilne cevi. Hidravlične cevi so sestavni del hidravličnih naprav, ki omogočajo navor, prožnost in fleksibilnost. Uporabljajo se v različnih industrijskih panogah, za pretok hidravličnih tekočin (goriva, nafte, bencina, maziv). Hidravlika je tehnologija tekočin, ki mogoča prenos, krmiljenje in upravljane energije z uporabo medija pod tlakom.

Hidravlične cevi so lahko visokotlačne ali nizkotlačne ter gibke hidravlične cevi. Cena navadne hidravlične cevi za tekoči meter se giblje nekje od 4,00 € do 5,50 €, brez priključkov za hidravlične cevi. Ljubljana je veliko mesto, zato boste zlahka našli najbolj ugodnega ponudnika za najbolj primerne hidravlične cevi. Ljubljana je torej brez dvoma prava lokacija za izdelavo oziroma nakup različnih cevi in priključkov za vse hidravlične sisteme.

Za posebne potrebe in zahteve pa se lahko odločite za izdelavo posebnih cevi, ki jih izdelajo za vas po naročilu glede na namen uporabe posamezne hidravlične cevi: cena za takšno cev bo izračunana glede na uporabo materiala, vsebovane komponente, zahtevnost izdelave in glede na naročene količine. Ponudbo izdelkov za hidravliko preverite tudi v naši spletni trgovini S3C, kjer vam nudimo široko izbiro produktov priznanega proizvajalca Parker hidravlika Slovenija.

hidravlična cev s spojko

Bogata ponudba različnih vrst hidravličnih cevi

Različne vrste cevi so različnih premerov in različnih izvedb. Uporabljajo se za različne namene: gibljive hidravlične cevi z enim opletom, ki so primerne za nižje tlake in lažje pogoje, cevi z dvema opletoma so namenjene za srednje tlake, s štirimi opleti pa so namenjene za visoke tlake in težje pogoje. V naši ponudbi lahko najdete tudi kakovostne produkte proizvajalca Parker hidravlika Slovenija.

Hidravlični elektromagnetni ventil ali hidravlični krmilni ventil

Hidravlični proizvodi so namenjeni predvsem za vgradnjo v stroje in sami po sebi niso končni proizvodi. Hidravlični elektromagnetni ventil služi za regulacijo pretoka v hidravličnih sistemih. Hidravlični ventili in hidravlični elektromagnetni ventili se uporabljajo za razne namene: v gradbeništvu, industriji, v kmetijstvu, letalski industriji in podobno, za krmiljenje delovnega toka med hidravlično črpalko in porabniki. Hidravlični ventili so lahko ročni/mehanski ali elektromagnetni, enosmerni in dvosmerni. Enosmerni ventil se na primer lahko uporabi za kiper prikolico, dvosmerni ventil pa za delovanje hidromotorja, ker omogoča vrtenje v obe smeri. Značilno za hidravlični elektromagnetni ventil je, da omogoča elektro-krmiljenje preko tipk ali daljinskega upravljavca. Cena za hidravlični elektromagnetni ventil bo odvisna od litrov pretoka in drugih specifičnih možnosti ter nastavitev, giblje pa se nekje od cca 200,00 € pa do 600,00 €.

hidravlicni-elektromagnetni-ventil


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.