Hidravlične cevi so le del bogatega spletnega asortimana trgovine S3C

V našem podjetju S3C in v sodelovanju z družbo Landefeld, ki je vodilna v Evropski uniji na področju industrijske opreme, svojim strankam zagotavljamo visoko kakovostne industrijske in hidravlične cevi, primerne za različne vrste naprav oziroma strojev. Hidravlika in pnevmatika sta naši primarni disciplini, zato so proizvodi iz naših zalog dobavljivi v najkrajšem možnem času. Po oddanem spletnem naročilu, vas izbrani izdelki, na primer visokotlačne hidravlične cevi, gibke cevi za vodo, pnevmatske cevi za zrak, hitre spojke in ostalo orodje v treh dni že čakajo na izbranem naslovu. Oglejte si našo ponudbo in ne zapravljajte več časa z iskanjem posameznih artiklov pri različnih dobaviteljih.

hidravlične cevi

Širjenje ponudbe: poleg programa pnevmatike tudi visokotlačne hidravlične cevi, gibke cevi za vodo in več

Naša ponudba zajema nizkotlačne in visokotlačne hidravlične cevi:

  • hidravlične cevi,
  • kovinske cevi,
  • poliamidne gibke cevi za vodo,
  • teflonske cevi …

V spletnem katalogu lahko najdete tudi natančne tehnične podatke za ves program industrijskih cevi:

Smo specializirani za dobavo specialnih materialov oziroma izdelkov za industrijske potrebe. Artikli iz naše ponudbe, pa naj bo to fleksibilna cev za vodo, brezšivne hidravlične cevi, ventili, hidravlične hitre spojke ali priključki, vsi v celoti izpolnjujejo tehnične pogoje in zadoščajo predpisanim standardom kakovosti.

Spletno ponudbo S3C dopolnjujemo z akcijskimi cenami

Osnovni prodajni program obsega izdelke iz več kategorij, ki jih lahko z le nekaj kliki pregledate v naši spletni trgovini. Iz področja hidravlike so vam na voljo visokotlačne hidravlične cevi, spojke, ventili in priključki, v kategoriji industrije najdete tudi vse za varnost pri delu, čiščenje, inštalacijske sisteme in garniture za delavnice, številno orodje … Nakup prek spleta je enostaven in vam prihrani veliko časa, izdelke naročene v času delovnika odpremimo še isti dan, ob večjih naročilih pa poskrbimo tudi za brezplačno dostavo. Preverite sami.


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.