Ugoden cenik in cene hidravličnih cilindrov

hidravlični cilinder cenaHidravlični cilinder ima v svetu hidravlike pomembno mesto in je izredno pomemben delavni element. V naši ponudbi hidravličnih cilindrov boste našli zanesljive in trpežne hidravlične cilindre. Na voljo so v različnih dimenzijah in izvedbah. Za vas smo pripravili enosmerne in dvosmerne hidravlične cilindre, hidravlične zgibne glave in hidravlična orodja.

V podjetju S3C, v sodelovanju z nemško družbo Landefeld, stremimo k temu, da svojim strankam ponudimo kakovostne izdelke za področje industrijske pnevmatike in hidravlike. Naši izdelki so kvalitetni, trpežni in zanesljivi. Poskrbeli pa smo tudi za konkurenčne cene. Vse informacije o ceniku in cenah se nahajajo na naši spletni strani, kjer lahko tudi hitro in enostavno opravite nakup prek spleta.

Zagotavljamo vam najboljšo možno kvalitetno in hiter rok dostave blaga. Za vsa vprašanja pa smo vam na voljo tudi preko telefona. Mogoče ste včasih po kvalitetne hidravlične cilindre in ostale izdelke za hidravliko in pnevmatiko morali v Ljubljano. Sedaj to ni več potrebno. Naročite hidravlične cilindre v Ljubljani po ugodni ceni ali v spletni trgovini podjetja S3C in mi vam jih dostavimo kamorkoli, tudi v Celje.

Hidravlični cilinder mora biti kvaliteten in zanesljiv

Hidravlični cilinderHidravlični cilinder je izvršilna in pomembna sestavina v hidravliki, ki energijo hidravličnega medija pretvarja v koristno delo. Energija iz hidravličnega medija (navadno olja) se pod tlakom spremeni v vodljivo moč. V hidravliki se poleg olja uporabljajo tudi sintetična olja in emulzije, vse bolj pa tudi voda (vodna hidravlika).

Naj še enkrat poudarimo, kako pomembno je, da je hidravlični cilinder kvaliteten in trpežen, da bi omogočal optimalne rezultate dela. In pri nas boste dobili prav takšne. Ne le kvalitetne, cenovno izredno ugodne. Na naši spletni strani si oglejte celoten katalog hidravličnih cilindrov, kjer boste našli tudi cenik. Prepričani smo, da boste med izbranimi hidravličnimi cilindri po izjemnih cenah našli takšnega, ki vam bo ustrezal.

Hidravlični cilinder ponuja optimalno razmerje med kakovostjo in ceno

Hidravlični cilinder je del široke palete v naši ponudbi. Tam najdete vse od preprostih do visokozmogljivih cilindrov, ki ponujajo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Ponašajo se z dovršeno zasnovo, visoko stopnjo varnosti ter izdelavo po različnih ISO standardih. Hidravlični cilindri so prvotno namenjeni avtomatizaciji delovnih procesov, zato jih najpogosteje najdemo v industrijah, kot so:

 • Gradbeništvo – za priključke, dvigala, delovne stroje
 • Kmetijstvo – na delovnih strojih (traktor, balirni stroj) in traktorskih priključkih
 • Ladjedelništvo – za krmiljenje, dvigala za pomožne čolne, transport, avtomatske roke za sidra, hidravlični nadzor za vitle
 • Prehrambna industrija – za predelovalne linije, avtomatizacijo transportnih trakov
 • Avtomobilska industrija
 • Strojegradnja – za dvigala, avtomatizirane proizvodne linije, hidravlične stiskalnice
 • Letalska industrija
 • Energetika – za regulacijo pretoka vode

Glede na uporabo cilinder delimo na dvosmerni hidravlični cilinder in enosmerni hidravlični cilinder. Dvosmerni oziroma dvostranski hidravlični cilinder delovni gib opravlja v obe smeri, pri čemer je potisna sila večja od vlečne sile. Enosmerni oziroma enostranski hidravlični cilinder pa gib opravlja le v eno smer, povraten gib pa opravljajo zunanje sile ali vzmeti. Na trgu je široka izbira najrazličnejših hidravličnih cilindrov ter njihovih podvrst vse pa odlikujejo njihova zmogljivost, zanesljivost, visoka stopnja prostorske učinkovitosti ter modularna zasnova. Slednja je razlog, da so cilindri velikokrat del procesov, kjer je nujna hitra menjava sestavnih delov.

Visokokakovostni izdelki iz področja hidravlike po ugodnem ceniku

Naši visokokakovostni izdelki se uporabljajo v različnih vrstah industrije. Veliko zadovoljnih strank se z veseljem vrača k nam, ker ne le, da so naši izdelki vrhunske kakovosti, naše strokovno znanje je izredno bogato in prepričani smo, da vam bomo znali tudi ustrezno svetovati pri nakupu izdelkov za pnevmatiko in hidravliko. Ne glede na to, od kod prihajate, iz Ljubljane ali Celja hidravlični cilindri – nakup lahko opravite kar od doma. Na zalogi imamo več kot 120.000 različnih izdelkov, med njimi tudi ugodne cene hidravličnih cilindrov, zato bomo poskrbeli, da bo izbran izdelek pri vas doma v najkrajšem možnem času.


  Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

  Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.