Hitra spojka za vodo in vodovodne cevi zmanjša stroške obratovanja

 

Hitra spojka za vodo je združevalni element, namenjen učinkovitemu povezovanju cevi in ostalih komponent brez puščanja zraka. Odlikujejo jih hitra, preprosta menjava, raznolike velikosti in navojni priključki, visoka zmogljivost, zanesljivost ter dolga življenjska doba. Hitre spojke za vodo so zasnovane tako, da zmanjšajo stroške povezovanja in namestitve. Med seboj se razlikujejo glede na namen in obliko, saj omogočajo različne priklope v najrazličnejših pogojih. Odličen primer tega so hidravlične spojke, ki s svojo edinstveno obliko omogočajo povezavo cevi pod izredno visokim tlakom. Glavna naloga ne glede na vrsto spojke je odlična tesnost (100-% neprepustnost), saj le tako zmanjšujejo stroške obratovanja. Spojke za cevi je moč najti v:

 

  • PnevmatikiHitra spojka za vodo
  • Prehrambni industriji
  • Gostinstvu (gostinska oprema)
  • Ladjedelništvu
  • Napeljavi za optične kable in vakuum sisteme
  • Opremi za strojegradnjo
  • Kemični industriji
  • Industrijski avtomatizaciji
  • Kmetijstvu

 

Spojke za vodovodne cevi so izdelane iz zmogljivih, kakovostnih materialov, ki so odporni proti staranju ter vplivom iz okolja. Stroga merila za nadzor kakovosti so poskrbela, da zagotavljajo najvišje standarde varnosti uporabe, izjemno učinkovitost in popolno zanesljivost. Če potrebujete kakovostne spojke, si oglejte pestro ponudbo S3C, kjer boste poleg spojk za vodovodne cevi odkrili še vrtljive, mikro, cisterniške in hidravlične spojke.

 

 

Spojke za vodovodne cevi - Cenovno ugodne, a zanesljive in kakovostne

 

Hitra spojka za vodo mora biti kakovostna in zanesljiva, saj bo le tako zagotovila optimalno izrabo ter uporabo. Spojke za vodovodne cevi v naši ponudbi so združljive s serijami izdelkov raznih proizvajalcev. Njihovi imenski premeri se gibljejo vse od najmanjše dimenzije priključnega profila 2,7 mm pa vse do 40 mm. Hitra spojka za vodo je na voljo v nerjavem jeklu, medenini ali ponikljani medenini. Za priključitev spojke je treba vstaviti vtič, za odklop pa potegniti tulko na spojki. Vtičnica mora zaradi samodejnega zaprtja ob odklopu biti na strani medija.

Spojke se poleg samodejnega zaprtja ponašajo še z robustnostjo, izvrstno zaščito pred udarci in padci, prilagodljivostjo, varčnostjo in dinamičnostjo. Priljubljena hitra spojka za vodo je spojka za vrtno gibko cev s širino 40 mm. Spojka, imenovana tudi GEKA spojka, je izdelana iz nerjavnega jekla ali medenine. Takšna spojka dopušča cenovno ugoden ter predvsem hiter priklop vodnih cevi. Simetrične, nezaporne spojke je mogoče sestaviti z zasukom čeljusti. Pred odklopom je treba poskrbeti za razbremenitev tlaka v vodu, saj spojka nima zaporne funkcije. Zakaj si ne bi zagotovili visokokakovostne spojke za cevi po ugodni in konkurenčni ceni? Oglejte si naš spletni katalog podjetja, kjer boste poleg kakovostnih spojk našli še cevne zveze, navojne nastavke, zaporne ventile, elemente za pripravo zraka, valje in blažilnike.

Ime in priimek: *
Telefonska številka:
E-pošta: *
Sporočilo: *
  Želim se naročiti na prejem novic preko e-pošte.
Varnostna koda: captcha
Prepišite kodo: *
Seznanjen sem in se strinjam s politiko zasebnosti.*