Hitre spojke za zrak po odličnih cenah

Potrebujete kvalitetne in ugodne hitre spojke za zrak, pa ne veste kje jih dobiti? Brez skrbi, mi smo pravi naslov za vas! Cene hitrih spojk so izjemno ugodne za svojo kvaliteto. Oglejte si našo široko ponudbo hitrih spojk in drugih izdelkov po odličnih cenah, ne boste razočarani.

hitra spojka za zrak

Široka ponudba hitrih spojk za zrak

Hitre spojke ali drugače povedano vezni elementi ali priključki so elementi spajanja raznih komponent, ki se uporabljajo v industriji pnevmatike, hidravlike in drugih. Uporabne so tudi za gostinsko opremo, živilsko in kemično industrijo, v medicini, kmetijstvu ter na mnogih drugih področjih. Poleg hitrih spojk za zrak številnih priznanih  blagovnih znamk, kot so Storz, Festo in Kamlock vam nudimo tudi številne druge spojne tehnike, ki obsegajo vrtljive, mikro, cisterniške in druge vrste hitrih spojk.

Hitre spojke za zrak so namenjene predvsem za priklop ali odklop porabnikov med delovanjem, brez da bi zrak puščal. Omogočajo enostavno spajanje, veliko možnosti priklopa, hkrati pa znižate stroške obratovanja, saj se zelo dobro prilagajajo in tesnijo. Hitre spojke za zrak v naši ponudbi so kvalitetne, vzdržljive in iz dobrih materialov. Slabe spojke namreč lahko hitro začnejo puščati in ne tesnijo več optimalno,  kar pomeni večjo izgubo energije in hkrati menjavo spojk.

Pomembno je, da takoj ko zaznate puščanje spojke, ga takoj zamenjate z novim in zatesnite. Tako boste prihranili dodatne stroške, ki bi lahko nastali zaradi puščanja vsebine ter nadaljnjih popravil na napravah. Naše spojke so narejene tako, da kljub izredni obremenitvi zdržijo izjemno dolgo, če pa začnejo puščati po kratkem času preverimo, ali je kaj narobe.

Hitre spojke za enostavno povezovanje cevi

Hitre spojke za cevi se uporablja na ceveh, kjer se pretaka zrak ali katere koli druge tekočine. Pomembno je, da hitre spojke omogočajo enostavno namestitev, kakovost, obstojnost in trpežnost. Visokotlačne spojke uporabljamo predvsem v hidravliki, kjer je zelo pomembno, da spojke dobro tesnijo in prenašajo obremenitve. V naši ponudbi vam poleg hitrih spojk za cevi in visokotlačnih spojk  ponujamo še vrtljive spojke, ki se jih uporablja za namestitev gradbenih odrov.

Poleg hitrih spojk za zrak ponujamo tudi druge izdelke, kot so elektromagnetni ventili in hidravlične spojke, varnostne spojke za vozila, zaporne spojke, hitrozaporne navojne ter hidravlične cevne spojke. Celotno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer najdete tudi cenik hitrih spojk in ostalih izdelkov. Za dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu ali e-pošti. Veselimo se sodelovanja z vami!

hidravlična spojka b


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.