Hitre spojke za zrak po ugodni ceni, tudi Storz spojka

Hitre spojke za zrak nudi podjetje S3C, ki je slovenski dobavitelj za številne priznane znamke, npr. Storz, Festo, Cejn in Kamlock. Naša ponudba spojne tehnike obsega vrtljive, cisterniške, mikro in druge vrste spojk. Med najbolj iskanimi so Storz spojke, pa Kamlock varnostne spojke in na primer Kamplock spojka E. Izdelki so pri nas vedno na zalogi in bodo zato pri vas v najkrajšem možnem času.

hitra spojka - zrak

Ponudba hitrih spojk za zrak in Storz spojka

Med hitrimi spojkami za zrak so zagotovo med najboljšimi Storz spojke, ki slovijo po svoji odlični kvaliteti. Uporabljamo jih v hidravliki, pnevmatiki in še nekaterih drugih industrijah. Hitre spojke za zrak potrebujemo za priklop in odklop porabnikov med njihovim delovanjem, brez da bi zrak puščal. Storz spojke odlikuje enostavno spajanje, zanesljivost in velika izbira velikosti, navojev in možnosti priklopa. Z dobrimi spojkami si boste znižali stroške obratovanja, saj zelo dobro tesnijo in se prilagajajo. Slabe spojke lahko začnejo spuščati že po parih vklopih in izklopih, zato si zagotovite kvalitetne hitre spojke za zrak, ki vam bodo dolgo služile.

Druge znamke hitrih spojk

S3C prodaja tudi originalne dele drugih vrhunskih podjetij. Odlično spojno tehniko dobite tudi od znamk Festo, Cejn in Kamlock. Med najbolj prodajanimi je na primer Kamlock varnostna spojka ali pa Kamlock spojka E. Vse hitre spojke za zrak so iz najbolj kvalitetnih materialov. Če ne veste točno, kaj potrebujete, smo na voljo tudi za individualno tehnično svetovanje. Če pa veste točno številko oz. model izdelka, ki ga iščete, ga vpišete v iskalno okence naše spletne trgovine in enostavno naročite. Še več – naš program vam bo ponudil tudi primerne alternative, ki bodo cenejše, a prav tako ustrezajo vašim potrebam.

hitra spojka za zrak

Enostavno naročilo in hitra dostava

Smo sodobno podjetje, ki posluje prek spletnih naročil. Na našli spletni strani je dostopen pregleden katalog vseh hitrih spojk za zrak in drugih izdelkov, kjer hitro in enostavno najdete vse, kar potrebujete. Vsa naročila do 17. ure bodo odpremljena še isti dan, naša hitra dostava pa bo poskrbela, da bo vsa oprema pri vas v samo treh delovnih dneh. Med tednom vam za jutranje naročilo priznamo še poseben dodatni popust.

Na nas se obrnite tudi za druge potrebe pnevmatskih, hidravličnih in drugih industrijskih izdelkov. Pri nas dobite dobre brezšivne cevi, morda potrebujete novo gumijasto cev za gorivo, olje ali kako drugo visokotlačno cev. Ne odlašajte in opremo po najboljši ceni naročite pri nas.


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.