Manometri po ugodni ceni

Manometer je merilna naprava, ki se uporablja za merjenje tlaka plinov in tekočin. Prikaže samo razliko med tlakom merjenega medija in atmosferskim tlakom. Pri nas lahko kupite manometer po ugodni ceni. Cena manometra je odvisna od vrste manometra in od območja merjenja, ki nam ga dopušča posamičen manometer. Cena je odvisna tudi od števila snovi katerih tlak z manometrom merimo. Cena manometra za zrak se giblje med deseti in dvajset evrov. Cena manometra pa je odvisna tudi od natančnosti posameznega manometra.

Pri nas boste našli tudi wika manometre. Tudi wika manometre prodajamo po ugodnih cenah. Wika je vodilno podjetje v razvoju in proizvodnji naprav za merjenje tlaka in temperature. Vsako leto v več kot sto držav po svetu dostavijo več kot 50 milionov kvalitetnih produktov, ki jih uporabljajo tudi največje naftne družbe na svojih naftnih črpalkah po svetu.

Ločimo hidravlične in mehanske manometre. V prvih merimo tlak s pomočjo tekočine, ki je v manometru, pri drugih pa merimo tlak s pomočjo membrane. Pritisk se pri mehanskih manometrih torej meri glede na deformacijo membrane, ki je izpostavljena pritisku.
Oglejte si našo spletno stran in naročite kvalitetne manometre in pnevmatske cilindre – po ugodni ceni.

manometer-za-hidravliko

Manometer za hidravliko

Manometer za hidravliko – prav tako kot manometer za plin – deluje na principu spojenih posod. Manometer za hidravliko je običajno v obliki črke U in je delno napolnjen s tekočino. En konec cevi manometra za hidravliko je odprt in tako izpostavljen atmosferskemu tlaku, druga stran cevi manometra za hidravliko pa je spojena z izvorom merjenja tlaka.

Manometer za plin

Manometer za plin deluje pravzaprav enako kakor manometer za hidravliko. Razlika je seveda v tem, da manometer za hidravliko uporabljamo, kadar želimo meriti tlak v tekočinah, manometer za plin pa, kadar želimo meriti tlak v plinih. Tudi manometer za plin je v obliki črke U in je delno napolnjen s tekočino. Največja razlika med monometroma je ta, da ima manometer za plin zelo ozko merilno območje in je istočasno zelo natančen.

manometer


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.