Dolgoletne izkušnje z opremo za avtomatizacijo procesov

Dolgoletne izkušnje z opremo za avtomatizacijo procesov!

 

Pnevmatski pogoni za avtomatizacijo procesov so v zadnjem času pogosta tema pogovorov, saj se mnogi znani proizvajalci pnevmatskih komponent trenutno ukvarjajo s tem vprašanjem. Toda le malo ljudi ve, da vam S3C d.o.o., skupaj s svojim dobaviteljem, nudi več desetletji izkušenj na tem področju.

 

PNEVMATSKI POGONI

 

Visoko kakovostni pnevmatski pogoni (»Made in Germany«), ki jih naš dobavitelj sestavi in preizkusi v njihovi proizvodnji, dosegajo 100% delovanje do enega milijona preklopnih operacij.


Na podlagi ustreznih izkušenj, so ti izjemno kompaktni pogoni na voljo z opremo, kot so krogelni ventili iz medenine ali nerjavečega jekla, visokotlačni krogelni ventili, prirobnični krogelni ventili in lopute – vse na zalogi v naši spletni trgovini!


Vsi pnevmatski pogoni iz našega programa imajo ATEX odobritev in se lahko uporabljajo v nevarnih območjih, na voljo kot dvojno ali enojno delujoči. Poleg tega nudimo celoten program tudi kot alternativo z električnimi pogoni v napetosti od 12 V DC do 240 V AC.

 

>> Krogelne pipe, lopute in drugi pnevmatski ventili 
>> Krogelne pipe z električnim pogonom 

 

 

Širok izbor dodatne opreme na voljo kot sestavljen modul!

 

V našem programu boste hitro in enostavno našli pravo dodatno opremo za nadzor in spremljanje vaših avtomatiziranih procesov. 

 

NAMUR VENTILI

 

NAMUR ventili so zaradi standardizirane prirobnice primerni za neposredno montažo na pogon.
Samo pri nas lahko izbirate tudi zelo ugodne serije alternativnih izdelkov, ventilov proizvajalcev Festo, Aventics ali Airtec (Eco-Line serija).


NAMUR ventili in univerzalne signalne škatle za spremljanje položaja so na voljo tudi z ATEX odobritvijo.
Izberite iz naše široke ponudbe dodatne opreme iz spletne trgovine ali povprašajte po sklopih, ki vam ustrezajo, da vam jih v celoti sestavimo.

 

>> NAMUR ventili Eco-Line (zelo ugodno)
>> NAMUR ventili Festo
>> NAMUR ventili od Aventics
>> Signalne škatle za spremljanje položaja