Povečajte svojo delovno varnost

V industriji se pogosto pojavljata dva pomembna dejavnika to sta: delo  pod visokim tlakom in z visokimi temperaturami. Tu je predvsem pomembno kaj in kako uporabljamo, da je naše delovno mesto in samo delo varno. Pri nas imamo na voljo različne segmente, ki se uporabljajo, mednje sodijo:  varnostni ventili, varnostne spojke, ročni drsni ventili in izpustitveni ventili, varnostne naprave v najnovejši izvedbi -SI, pa tudi ognjevarne cevi in nelomljive cevi, ki pomagajo pri tem, da je vaše delovno mesto ustrezno zavarovano.

Ognjevarne gibke cevi so toplotno obstojne in onemogočajo izgubo temperature ter pri rezanju odbijajo ostanke tekoče kovine ter preprečujejo izgubo toplotne energije.

Ognjevarne gibke cevi v e- trgovini


Hitre spojke preko zunanjega odvodnjavanja preprečujejo pri razdvojitvi udarni sunek.

Hitre spojke v e-trgovini


Varnostne povezovalke oz. kabel za varovanje cevi preprečujejo ob poškodbi spoja, da bi gibka cev začela se v veliki meri nekontrolirano gibati oz. premikati in s tem prepreči nastanek večjih poškodb na tem mestu.

Kabel za varovanje cevi v e-trgovini

Varnostni ventili, ki so predpisani zaradi zaščite pred previsokim tlakom, v visokotlačnih posodah ali ceveh so vam pri nas na voljo prednastavljeni na določen pritisk za zračne sisteme, vodne sisteme in tudi sisteme s plinom.                                                         

Varnostni ventili v e-trgovini

Futura sistemi so dopolnjeni z varnostnim sistemom in so narejeni tako, da med razdvojitvijo preko posebnega ventila izpustijo tlak.
Futura sistemi
-
Polnilne enote
- Kroglični ventili Futura

Varnostna oprema na enem mestu

Vsakodnevna uporabljena varnostna oprema kot so delovne rokavice, zaščitna očala, zaščita sluha, izdelki za zaščito in nego kože najdete v naši e-trgovini. Tu najdete tudi samolepilne proti zdrsne trakove, kompleti za prvo pomoč, opozorilne table. Vse skupaj vam iz prve roke dostavimo na vaš naslov v 3. delovnih dneh. Zelo enostavno z enim samim klikom.

-       Varstvo pri delu v e-trgovini

-       Protizdrsni lepilni trakovi

-       Opozorilne table

 

Ne pozabite na našo spletno trgovino in še danes se registrirajte!