Terotech - Vzdrževanje 2014

Prva predstavitev STRIC-a na majskem strokovnem dvojčku Energetika in Terotech-Vzdrževanje 2014

 

Podjetje S3C d.o.o. se je prvič udeležilo strokovnega mednarodnega sejma Energetika in Terotech-Vzdrževanje 2014, ki je potekal v Celju, od 20.5.2014 do 23.5.2014. Ker je naše podjetje še zelo mlado, je bil obisk takšnega sejma ključen za uresničitev zastavljenih ciljev in vizije podjetja.

 

Prisotni smo bili v dvorani Terotech-Vzdrževanje, kjer smo se predstavili med ostalimi podjetji iz področja industrijskega vzdrževanja. Na našem razstavnem prostoru je bilo mogoče videti nekaj vzorcev produktov, ki jih ponujamo, in sicer iz področja hidravlike, pnevmatike in ostallih produktov za industrijo. Ker je naša konkurenčna prednost, da iz širokega programa izdelkov prejmete naročene izdelke v 3. dneh po konkurenčnih cenah, smo le-to ustrezno poudarili. Prepričani smo, da je to privabilo večino obiskovalcev. Imeli pa smo tudi kar nekaj obiskovalcev iz držav bivše Jugoslavije. Več si lahko ogledate tudi na fotografijah in na spletnih straneh Celjskega sejma.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki ste si vzeli čas in se ustavili na našem razstavnem prostoru ter nam dali priložnost, da se vam predstavimo. Seveda pa se zahvaljujemo tudi vsem že poznanim poslovnim partnerjem in strankam, ki so nas obiskali na sejmu.

 

V podjetju S3C d.o.o. se že vsi zelo veselimo naslednjega sejma Energetika in Terotech-Vzdrževanje, kjer bomo zopet lahko navezali stik in predstavili novosti iz področja hidravlike, pnevmatike in celotne industrije.

Vaša ekipa S3C d.o.o.