Vse na enem mestu

S3C je podjetje z desetletnimi izkušnjami pri hitri dobavi kvalitetnih izdelkov v Evropi in svetu uveljavljenih proizvajalcev, iz področja industrijske pnevmatike, hidravlike in industrijske armature.

 

Se vam je pokvaril elektromagnetni ventil, pušča pri cevni zvezi, manometru? Ali enostavno potrebujete tesnilo, mazivo? Ali kako orodje? Mogoče nasvet pri projektu ter dobava potrebnih komponent zanj? Proizvodnja stoji, ker čakate na rezervne dele in komponente pri različnih specializiranih dobaviteljih? Vse to dobite na enem mest, pri S3C.

 

S3C-ponudba

 

Našim kupcem zagotavljamo najkrajši možen čas dobave široke palete kakovostnih izdelkov s tega področja po konkurenčnih cenah v treh delovnih dneh. Imamo tudi možnost 24 urne dostave. Skupaj z našim partnerjem, ki ima 40 letne mednarodne izkušnje na področju strojegradnje (predvsem hidravlike in pnevmatike), se kar najbolj prilagajamo potrebam naših kupcev. Na zalogi je več kot 400.000 artiklov!

Naša prednost je, hiter odziven čas, ni stroška minimalnega naročila, velika zaloga, vse na enem mestu, naši komercialisti pa  poskrbijo za fizične in pravne osebe z dobro tehnično in strokovno usposobljenostjo.

V našem podjetju se lahko pohvalimo, da smo lahko sodelovali pri izdelavi respiratorja - pandemskega respiratorja, dobavili smo material in s pomočjo vseh sodelujočih je Fakulteta za elektrotehniko izdelala svoj prvi prototip poimenovali so ga FEspirator.

 

FEspirator je uspešno prestal testiranje in le še vprašanje časa je, kdaj bo ta zgodba postala resničnost in nizala uspehe ter seveda kar je najpomembneje zagotavljanje reševanja človeških življenj!

Naš portfelj kupcev/partnerjev je sestavljen od velikih industrijskih sistemov kot sta Krka, d.d. ali Belinka, d.d. v Sloveniji, Franck, d.d., Mirna, d.d. na Hrvaškem pa do manjših mizarskih ali obdelovalnih podjetij.

Nakupe in poizvedbe lahko naredite preko spletne trgovine https://www.s3c.si, kjer si registrirani uporabnik - podjetje/s.p. lahko sam izbere artikle, ki jih potrebuje in jih tudi prejme na željeni naslov v treh delovnih dneh!

Zaposleni podjetja S3C smo v stalnem stiku z našimi kupci ter jim sproti predstavljamo novosti na področju pnevmatike in hidravlike ter jim nudimo pomoč pri izbiri primernih elementov in iskanju tehničnih rešitev.

 

Preverite pri svetovalcu za svojo regijo:

 

Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška in Obalno-kraška (Primorska) regija:

Davor

davor.pejovic@s3c.si

mobilni telefon: 030 60 90 71

 

Posavje, Jugovzhodna Slovenija (Dolenjska), Zasavska regija, Podravska, Koroška, Savinjska, Štajerska in Pomurska regija:

Jože

joze.erce@s3c.si

mobilni telefon: 030 60 90 72

 

Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija:

Igor

Igor.pristavec@s3c.si

mobilni telefon: +386 30 60 90 10

 

V primeru nedosegljivosti naših sodelavcev, vas nemudoma pokličejo nazaj, ko lahko.

Kontaktirate nas lahko tudi na sedež podjetja:

tel.: 01 423 22 22

ali na elektronski naslov: prodaja@s3c.si