Signalne omarice

Naše ventile s pnevmatskimi pogoni in optičnimi indikatorji položaja že poznate. Kaj pa, če so nameščeni na območjih, ki jih ni mogoče videti? Da boste še vedno dobili povratne informacije o položaju stikala vašega pogona ali signalu za vaš PLC in zaporedni nadzor, vam v programu S3C ponujamo signalne omarice ali omarice za končna stikala.

 

Kako izberete pravo signalno omarico ?

 

Za določitev ustrezne signalne omarice morate najprej preveriti izvrtine na vašem pogonu. Kje se izvrtine nahajajo ? Preprosto, najdete jih na vrhu vašega pnevmatskega pogona. Merjenje je tudi zelo preprosto. Samo izmerite dolžino in širino od osrednje luknje do sredinske luknje. V iskalnem polju na spletni strani v iskalnem polju boste našli signalne omarice in njihove priključne dimenzije. Dimenzije so naslednje :

 

50 x 25

80 x 30

130 x 30

 

Višina gredi pnevmatskega pogona ima pri tem podrejeno vlogo. Ker imajo naše signalne omarice univerzalno nastavljivo višino.

 

Signalne omarice serije Classic

 

Signalne škatle različice "Compact" omogočajo montažo na izvrtine 90 x 30 in 130 x 30. Kako je to mogoče? Enostavno se samo obrne priključno podnožje navzven ali navznoter, kot je na sliki zelo jasno vidno!

  

Signalne omarice serije Classic

 

Signalne omarice serije "Classic" so vsestranski produkt v naši ponudbi. Ta serija omogoča pritrditev na vse tri vzorce vrtanja (50 x 25/80 x 30/130 x 30). To je mogoče narediti zelo preprosto z obračanjem podnožja za 180° in uporabo dvojnih izvrtin v podnožju. Če ga želite namestiti stikalno omarico na majhen pogon velikosti 1, morate med Namur ventil in pogon vstaviti distančno ploščo.