Tlačna stikala Condor

 

Tlačno stikalo MDS

 

ALI STE VEDELI DA …

 

...v kolikor vam na tlačnem kompresorju odpove tlačno stikalo vam v S3C ponujamo pravo zamenjavo. Ni važno, ali potrebujete tlačno stikalo kompresorja z ali brez vrtljivega stikala. Vsekakor vam ponujamo popolno rešitev! Tudi če potrebujete samo nadomestni ventil ali ustrezno nadomestno membrano.

 

Naš strokovnjak vam svetuje, kako pravilno nastaviti tlačno stikalo MDR 5:

 

tlačna stikala Condor so tovarniško prednastavljena. Iz označbe lahko preberete ustrezno največjo zgornjo preklopno vrednost. Pri MDR 5/8 je to 8 barov in je prednastavljeno na 7-8 bar.

 

Po namestitvi tlačnega stikala je potrebno najprej preveriti trenutno nastavitev tlaka z manometrom. Upoštevajte, da je treba vrednosti tlaka prilagoditi pod tlakom.

 

Nastavitev vrednosti tlaka na tlačnem stikalu!

 

Upognite plastični zatič na stran ali ga odstranite. Zatič se uporablja samo za preprečevanje vrtenja v primeru vibracij ! Pustite ročno kolo navzgor in ga obrnite v nasprotni smeri urinega kazalca v smeri P-. Prepričajte se, da se z njim vrti vreteno. Vsaka od 16-ih zarez ustreza približno enemu baru traka ! To storite, dokler ne dosežete zgornje preklopne vrednosti. V našem primeru je to 7 bar.Zdaj pritisnite ročno kolo navzdol in ga obrnite v nasprotni smeri urinega kazalca v smeri Delta P +. Kot rezultat, razlika postane večja in če zgornja preklopna vrednost ostane enaka, spodnja preklopna vrednost pade. Vreteno se ne sme hkrati vrteti. Šest zarez ustreza približno tlaku 6 bar.Zdaj ponovno vstavite zaklepni zatič.

Tlačno stikalo je sedaj popolnoma sestavljeno!

 

MDR 5/8

 

Z veseljem vas podpiramo!

Naša tehnična prodajna ekipa vas bo tudi z veseljem podprla in svetovala pri izbiri ustreznega tlačnega stikala za vašo uporabo!

 

V naši spletni trgovini lahko dobite tudi veliko izbiro drugih pnevmatičnih in hidravličnih komponent in elementov!