Želimo vam vesel božič

Želimo vam vesel božič in se ozrimo v leto 2021, polno dogodkov!

Adventni koledarji, medenjaki, božični okraski in še marsikaj nas opozarjajo, da se letošnje leto, ki je za vse nas naporno in marsikje nenavadno, bliža koncu. Tudi v letu 2021 je bil covid prevladujoča tema. Če je do sredine leta kazalo, da si lahko končno oddahnemo in svobodneje krojimo življenje, nas je pandemija, kot kaže, bolj trdno obvladala kot kadarkoli prej! Omejitve bodo še naprej in tudi gospodarstvo se ne bo takoj vrnilo v normalno stanje. Vsi smo malo obtičali med preteklostjo in prihodnostjo in še naprej z določeno zaskrbljenostjo spremljamo dogajanje!

 

Želimo vam vesel božič

 

Ne izgubite optimizma!

Kaj nam torej preostane? Optimizem ostaja z nami! Cat Stevens je napisal:

 

„Prepričan sem, da bosta na koncu prevladali zdrav razum in pravičnost. Sem optimist, vzgojen v prepričanju, da če počakate do konca zgodbe, boste videli, kako dobri ljudje živijo srečno do konca svojih dni. '

Z vsem srcem vam želimo ta optimizem za čas v in po covidu!

 

Hvala našim strankam in partnerjem!

Radi bi nadgradili božično tradicijo lepih, napisanih besed in rekli HVALA za vedno dobro in zaupljivo sodelovanje ter konstruktivno in odprto sodelovanje v letu 2021. Želimo vam biti zanesljiv partner tudi v naslednjem letu. V ta namen smo v letu 2021 izkoristili priložnost, da preizkusimo nove stvari. Veselite se prihajajočega leta in še naprej boste imeli občutek, da ste z nami v dobrih rokah na področju pnevmatike, hidravlike in industrijskih zahtev!

 

Želimo vam vesel božič!

Pred začetkom naslednjega poslovnega leta se želimo ob božiču za nekaj časa ustaviti ter preživeti dragocen čas z družinami. Izkoristite praznični čas, da se sprostite, globoko vdihnite in bodite srečni! Vam, sodelavcem in družinam želimo vesel božič ter zdravo in uspešno leto 2022!