Dobava blaga in prodajni pogoji

Povpraševanja sprejemamo telefonsko, po faksu, preko interneta ali na elektronski naslov. Na podlagi Vašega povpraševanja Vam pošljemo ponudbo, ali pa Vas obišče naš predstavnik in z Vami razjasni morebitne nejasnosti ali posebne zahteve.

Naročila sprejemamo po telefonu, faksu ali na elektronski naslov.

Naročila, prejeta od ponedeljka do četrtka do 16. ure, oz. v petek do 14. ure, bodo v pripravi še isti dan. Naročene artikle prejmete 3. delovni dan.*

Primer:

Naročeno v ponedeljek do 16. ure prejmete v sredo,

naročeno v petek do 14. ure prejmete v torek.*

Stroški dostave

Cena pošiljanja v vrednosti naročila (oddana komercialistu) do 299,00 € (brez DDV) je 12,50 €.* Za pošiljke v vrednosti nad 299,00 € (brez DDV) vam stroškov pošiljanja ne zaračunavamo.

Pogoji in stroški dostave za spletna naročila:

Cena pošiljanja v vrednosti naročila do 199,00 € (brez DDV) je 15,00 €. Za pošiljke v vrednosti nad 199,00 € (brez DDV) vam stroškov pošiljanja ne zaračunavamo. Naročila oddana v sistem do 18:00 ure (ob petkih do 16:30 ure), bodo odpremljena še isti dan.**

Dobava v 3 delovnih dneh (za obe obliki naročila) velja za pošiljke do 31 kg in 1,75 m dolžine. Težje pošiljke dostavimo kamionsko (120 €/paleta), kjer je dobavni čas 5 do 7 delovnih dni. Celotni, splošni prodajni pogoji so Vam na voljo v nadaljevanju spletne strani.

*Velja za naročila oddana komercialistom.

**Velja za spletna naročila.

Kliknite za Splošne pogoje poslovanja družbe S3C d.o.o., Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana.


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.