Tesnila za hidravliko, tesnilna masa za vodo, tesnilni trak za vodo in mnogi drugi izdelki

Tesnila za hidravliko, ki so izdelana kakovostno in opravljajo svojo nalogo na dovolj visokem nivoju, lahko v veliki meri preprečijo izgube tekočine, s tem pa poskrbijo za precej boljši izkoristek hidravličnih naprav. Investicija v kakovost se vam torej vsekakor splača, ko kupujete tesnila za hidravliko, saj lahko tako poskrbite za dolgoročno optimizacijo stroškov. Pri tem vam lahko pride zelo prav tudi kvalitetna tesnilna masa za vodo, pozabiti pa ne smete niti na tesnilni trak za vodo.

tesnila za hidravliko

Kvalitetna tesnila za hidravliko različnih vrst

V podjetju S3C vam ponujamo učinkovita in trpežna tesnila za hidravliko različnih vrst, modelov, dimenzij ter proizvajalcev, med drugim tudi tesnila za hidravlične črpalke, in to po ugodni ceni. Tesnila za hidravlične črpalke iz naše ponudbe so odporna tudi na zelo visoke pritiske in tako primerna za uporabo v najrazličnejših situacijah. Pri izbiri tesnila za hidravliko morate biti pozorni na oznake, ki jih nosi posamezno tesnilo (DN 100, DN 40, DN 80, DN 250 ipd.), saj v nasprotnem primeru rezultat ne bo optimalen. Omenjene oznake se nanašajo na notranji premer cevi (izražen v milimetrih), ki ji je namenjeno določeno tesnilo. DN 100 tako na primer pomeni, da se tesnilo prilega cevi z notranjim premerom 100 milimetrov oziroma 10 centimetrov. V primeru težav pri izbiri smo vam na voljo tudi za dodatne informacije.

Dodatna zaščita pred izgubami: tesnilni trak za vodo in tesnilna masa

Poleg tesnil za hidravliko pa boste pri nas našli tudi tesnilno maso za vodo in tesnilni trak, ki je primeren tako za tesnjenje togih kot gibljivih cevi za vodo in hidravlične cevi. Še posebej kvaliteten je tesnilni trak za vodo Loctite, ki se v hipu oprime izbrane površine in učinkovito prepreči uhajanje tekočine, uporabljate pa ga lahko tudi v druge namene, na primer za izolacijo kablov.

Enako kakovostna in učinkovita pa je tudi tesnilna masa za vodo iz naše ponudbe, ki se prav tako odlikuje z izvrstnim oprijemom ter optimalno zaščito pred uhajanjem tekočine v kopalnici, kuhinji in drugih prostorih z vodo. Poglejte si še našo preostalo ponudbo opreme za hidravliko, ki zajema zelo bogat nabor izdelkov za potrebe najrazličnejših del s področja hidravlike v kuhinji, kopalnici, sušilnici in drugih hišnih prostorih. Prava izbira pa smo tudi za vse tiste, ki iščete opremo za pnevmatiko vrhunske kakovosti po konkurenčnih cenah. Možnost nakupa na enem mestu in hiter dobavni rok sta le dve od naših najpomembnejših kvalitet, ki so prepričale že številne zadovoljne stranke.

tesnilna pasta za hidravliko


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.