Več o S3C

 

S3C je podjetje z jasno začrtano vizijo, strategijo in cilji.

Naš cilj je ponuditi našim kupcem hitro dobavo kakovostnih izdelkov v Evropi in v svetu uveljavljenih proizvajalcev, za področje industrijske pnevmatike in hidravlike ter industrijske armature. Povezali smo se s strateškim partnerjem, družbo Landefeld iz Nemčije, ki zagotavlja hitro dobavo proizvodov iz svojega sodobnega avtomatiziranega skladišča v najkrajšem možnem času (3 delovne dni do vaših vrat).

 

Naš partner Landefeld ima v svojem skladišču, v nemškem mestu Kassel, stalno na zalogi preko 120.000 različnih artiklov, ki so navedeni v zelo preglednem in urejenem tehničnem katalogu “Atlas 8”.

 

Našim kupcem zagotavljamo najkrajši možen čas dobave široke palete kakovostnih izdelkov iz področja pnevmatike, hidravlike in industrijske armature po konkurenčnih cenah. Skupaj z našim partnerjem, ki ima bogate mednarodne izkušnje na področju strojegradnje (predvsem hidravlike in pnevmatike), se kar najbolj prilagajamo potrebam naših kupcev.

 

Predstavniki podjetja S3C so v stalnem stiku z našimi kupci, jim sproti predstavljajo novosti na področju pnevmatike in hidravlike ter jim nudijo pomoč pri izbiri primernih elementov in iskanju tehničnih rešitev.

 

NOVOST: STRICI vam ponujamo tudi spletno trgovino. Izognite se čakanju na ponudbo in spremljajte potek vašega naročila kar sami! Registrirajte se v spletno trgovino tukaj. 

 

s3c