Gibljiva gumijasta cev za vodo: osnova vsake vodovodne instalacije

Gumijasta ali gibljiva oziroma fleksibilna cev za vodo je eden osnovnih kosov vsake vodovodno instalacije. Cev za vodo uporabljamo pri številnih opravilih: odtok in dotok vode v vseh gospodinjstvih (bojlerji, grelniki, odtoki itd.), za vse vodovodne instalacije, kanalizacijo ipd. Ni potrebno poudarjati, kako pomembno je, da izberete kvalitetno gibljivo cev za vodo. Pomembno je, da je cev za vodo nepropustna in odporna proti koroziji.

V podjetju S3C vam skupaj z družbo Landefeld, vodilno družbo v Evropski Uniji na področju industrijske opreme, zagotavljamo visoko kakovostne industrijske in hidravlične cevi, ki so primerne za različne vrste naprav in strojev. V naši bogati ponudbi cevi, boste našli različne fleksibilne cevi, cevi za vodo, gumijaste cevi za vodo, industrijske cevi za vodo in cev za vodo na kolutu ter ostale cevi.

Gumijasta cev za vodo

Cev za vodo mora biti vzdržljiva, prilagodljiva in kakovostna

Cev za vodo mora biti kot osnoven kos vodovodnih instalacij izredno kompaktna in vzdržljiva. Izdelana je iz materialov, kot so PVC, jeklo, kovine, poliamid, inox, teflon, termoplastika, EPDM, tkanine DN 28, sintetične preje in druge visokozmogljive tkanine. Le te uspešno kljubujejo staranju, pregibanju in udarcem. Prav tako so odporne proti toploti, vremenskim vplivom, UV žarkom, olju, maščobam, kemikalijam in ozonu.

Kakovost cevi za vodovod je pogostokrat potrjena s številnimi certifikati, ki zagotavljajo varno uporabo v mnogih obsegih delovanja. Temperaturno območje, v katerih se uporablja gibljiva cev za vodo, je med -30 °C do +100 °C oziroma +130 °C v primeru hitre sterilizacije s paro.

Zaradi neporozne notranjosti je mogoče fleksibilno cev za vodo uporabljati v najrazličnejših industrijah, kot sta gradbena in vodovodna industrija, v kmetijstvu, strojništvu ter inženirstvu naprav. Skozi gumijasto cev za vodo se namreč poleg vode lahko pretakajo še šibke baze, glikoli, tehnični alkoholi, milne in solne raztopine ter ločevalna sredstva. Seveda pa preprostost uporabe cevi omogoča širok spekter uporabljanja tako v profesionalnem kot domačem okolju. Cev za meteorno vodo je na voljo v različnih dimenzijah, premerih, slojih in barvah, kar pomeni, da jo uporabnik brez težav prilagodi namenu uporabe ter okolju. V kolikor niste prepričani, katero cev potrebujete vam pri individualnem svetovanju, pristopijo na pomoč naši strokovnjaki.

Dobava izdelkov za industrijske potrebe: kvaliteta in ugodna cena obenem

V podjetju S3C smo specializirani za dobavo specialnih izdelkov za industrijske potrebe. Vsi naši izdelki, vključno z vsemi vrstami cevi za vodo, v celoti izpolnjujejo tehnične pogoje in zadoščajo vsem predpisanim standardom kakovosti. Naša ponudba zajema visoko in nizko tlačne hidravlične cevi (hidravlične, kovinske cevi, poliamidne gibke cevi za vodo, teflonske cevi itd.).

Na naši spletni strani boste našli tudi vse tehnične podatke za določene artikle iz kategorije industrijske cevi za vodo (gibke cevi za vodo, brezšivne hidravlične cevi, cevi za plin, cevi za paro itd.).

cev za vodo
cev za vodo

Različne dimenzije, barve, dolžine gumijastih cevi za vodo

Cevi za vodo so na voljo v različnih dimenzijah. Izbirajte med različnimi barvami, dolžinami in premeri gumijastih cevi za vodo. Gibljive gumijaste cevi za vodo iz naše ponudbe so izdelane iz kakovostnih materialov in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in trajnost proizvoda. Izbirajte med različnimi cevmi za vodo, glede na namen uporabe, npr. cev za zalivanje vrta, pranje avtomobila, pretakanje različnih tekočin, itd. Prav se cevi za vodo pa so izredno gibljive, prožne, fleksibilne in prilagodljive. Pohvalimo se lahko tudi z izredno kratkimi dobavnimi roki in ugodnimi cenami industrijskih cevi za vodo.

Gibljiva gumijasta cev za vodo ne sme manjkati v nobeni domači delavnici

Gibljiva gumijasta cev za vodo je najbolj uporabna cev za vodo in ne sme manjkati v nobeni hišni delavnici ali pri vrtnih opravilih za zalivanje. Na voljo vam je v različnih izvedbah, debelinah, barvah in velikostih. Pri nas boste dobili tudi cevi iz drugih materialov. Celotno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko dobite tudi vse informacije o ceni in tehničnih podrobnostih izbrane cevi za vodo ali katerekoli druge cevi ali artikla.

Na zalogi imamo preko 120.000 različnih artiklov, med njimi tudi kvalitetne cevi za vodo, gumijaste in iz ostalih materialov, industrijske cevi za vodo ali vrtno cev za vodo na kolutu za zalivanje. Ni vam več potrebno izgubljati čas z iskanjem kvalitetne in uporabi primerne cevi za vodo, saj lahko sedaj vse dobite na enem mestu in po ugodni ceni.


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.