Elektromagnetni ventil za vodo je del vsakega gospodinjstva

Elektromagnetni ventil za vodo imamo vsi doma, na primer v beli tehniki, kjer regulira dotok vode: v pomivalnem in pralnem stroju, hladilniku in še kje. Dokler naprave brezhibno delujejo, vas elektromagnetni ventil za vodo ne zanima oziroma mogoče  doslej niti niste vedeli, da imate doma elektromagnetni ventil. Cena produkta vas bo seveda začela zanimati šele takrat, ko in če bo prišlo do okvare.

Koliko stane elektromagnetni ventil? Cena bo odvisna od vrste ventila, izvedbe in kakovosti.  Primeren, kakovosten elektromagnetni ventil za vodo najdete tudi v spletni trgovini S3C, kjer so vam na voljo različni elektromagnetni ventili, cena vsakega produkta pa je pri nas najmanj konkurenčna, če ne že zelo ugodna. Zagotavljamo vam hitro dobavo vseh materialov, od elektromagnetnih ventilov za vodo, cevi, priključkov in elektromagnetnih ventilov za hidravliko.

elektromagnetni-ventil-za-vodo

Hidravlični elektromagnetni ventil in cevi za hidravliko

Z besedo hidravlika označujemo ustvarjanje sil in gibanja s pomočjo tekočin, tako, da so tlačne tekočine sredstvo za prenos energije. Prednosti hidravlike so, da omogoča prenos velikih sil, omogoča zelo precizno pozicioniranje, omogoča enakomerno gibanje povsem neodvisno od obremenitve, tekočina zagotavlja mehko delovanje, pa tudi zagon je pri hidravliki mogoč tudi ob največji obremenitvi. Nemoten pretok hidravličnih tekočin omogočajo posebne hidravlične cevi.

Cevi so del hidravličnih naprav, po njih se varno pretakajo goriva, maziva, olja in druge hidravlične tekočine. Pri namestitvi hidravlike so seveda potrebna številna visoko strokovna znanja, tako s področja hidromehanike in hidrodinamike, kakor tudi mehanotehnike, avtomatizacije in sorodnih strok. Priznati je treba, da ima tudi hidravlika žal določene pomanjkljivosti, kot so onesnaževanje okolja z olji, požarna nevarnost, visokotlačne nevarnosti rezalnih curkov, temperaturna občutljivost ter sprememba viskoznosti, pa tudi slab izkoristek.

hidravlicni-elektromagnetni-ventil

O elektromagnetnih ventilih za hidravliko: delovanje in uporaba

Ventili predstavljajo vrsto zapore za uravnavanje pretoka tekočih snovi: nadzorujejo tlak, pretok in smer pretoka hidravličnih tekočin. Elektromagnetni ventili za hidravliko za razliko od ročnih – mehanskih ventilov – omogočajo funkcijo elektro krmiljenja z uporabo tipk ali daljinskega upravljalnika. Elektromagnetni ventili za hidravliko se uporabljajo za avtomatizacijo krmiljenja pri sodobnih obdelovalnih strojih, pa tudi pri vseh sodobnih proizvodnih procesih so potrebni elektromagnetni ventili za hidravliko.

Potrebujete hidravlični elektromagnetni ventil, fleksibilne cevi ali elektromagnetni ventil za vodo?

Mi imamo rešitev za vsak vaš problem. Obiščite našo spletno trgovino S3C in naročite elektromagnetni ventil za vodo ali pobrskajte med hidravlični elektromagnetni ventili. Cena produktov je pri nas vedno konkurenčna. Oglejte si tudi akcijsko ponudbo naše spletne trgovine!


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.