Festo

Vodilna znamka na področju pnevmatike Festo na voljo tudi v Sloveniji

Festo je vodilni svetovni proizvajalec pnevmatik s sedežem v Nemčiji, ki se ponaša z že več kot 300 000 zadovoljnimi kupci v kar 176 državah, vključno s Slovenijo, kjer kot njihov uradni zastopnik za vas dobavljamo in dostavljamo celotno paleto njihovih izdelkov. Odlikujejo jih inteligentna zasnova, vrhunska izdelava in izjemna kakovost, ki vam bodo omogočili enostavno in učinkovito avtomatizacijo procesov, s katero boste lahko dosegli optimalno produktivnost pri vašemu delu. V zares obsežnem repertoarju izdelkov v Festo katalogu boste brez dvoma našli vso opremo, ki jo potrebujete za dolgotrajno in kakovostno rešitev po dostopni ceni, od pnevmatskega pogona do regulatorja tlaka Festo.

festo pnevmatski cilinder

Festo Slovenija – dobava kvalitetnih in ugodnih pnevmatskih rešitev

Nemško podjetje Festo ima po skoraj 100 letih uspešnega delovanja danes vzpostavljeno že izjemno široko mrežo uspešnih mednarodnih sodelovanj, katere del je s ponosom tudi Festo Slovenija. S širokim naborom kompentenc in izkušenj več kot 21.000 zaposlenih v več kot 60 državah po vsem svetu razvijajo inteligentne in intuitivne rešitve na področju pnevmatske in električne avtomatizacijske tehnologije, ki ne omogočajo le večje storilnosti danes, pač pa so usmerjene tudi v reševanje izzivov prihodnosti. V podjetju S3C imamo na voljo celoten nabor njihovih izdelkov z dostavo po celotni Sloveniji. Za vse, ki iščete optimalno rešitev za zahtevnejše industrijske aplikacije, pa nam naše medsebojno tesno sodelovanje omogoča tudi izdelavo individualnih rešitev po meri.

Bogat asortiman vrhunskih izdelkov za pnevmatike v Festo katalogu

Pnevmatska in električna pogonska tehnologija Festo se konstantno razvija in izpopolnjuje z željo po doseganju vrhunskih rezultatov z vzpostavitvijo največje možne produktivnosti v industrijski avtomatizaciji. Eno njihovih glavnih vodil je prispevati k večji kakovosti življenja in ohranjanju virov, zato so pri svojem delovanju z novimi tehnologijami in znanji vedno usmerjeni v ustvarjanje prostora za trajnostni razvoj okolja, podjetništva in družbe. Njihovi izdelki so zasnovani na način, ki vam z doseganjem večje produktivnosti omogoči bolj trajnostno delovanje, s tem pa tudi večjo konkurečno prednost v vaši industrijski panogi, saj razbremenijo zahtevnost vaših delovnih procesov in s tem tudi občutno zmanjšajo stroške upravljanja procesov. Za pregledno ponudbo celotnega nabora njihovih izdelkov s tehničnimi podrobnostmi, ki vam jih bomo kamorkoli v Sloveniji dostavlili v le nekaj dneh, si oglejte Festo katalog, kjer lahko izbirate med kar 33 000 izdelki prvorazredne kvalitete, vključno z raznolikimi pnevmatskimi pogoni, servopnevmatskimi sistemi za pozicioniranje, vakuumsko tehniko, regulatorji tlaka in številno drugo opremo iz področja pnevmatike.

festo


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.