Fleksibilne cevi so preproste za uporabo in omogočajo prilagajanje

Fleksibilne cevi omogočajo maksimalno prilagodljivost, saj so odporne proti lomljenju, pokanju in mehanskim poškodbam zaradi nameščanja. Fleksibilne cevi lahko brez škode upogibamo od 0 do 130 °. Fleksibilna cev za vodo se uporablja za dotok in odtok vode v gospodinjstvih, za odtoke, sanitarne armature, grelnike, avtomate, izplakovalnike in bojlerje, za vse vodovodne instalacije, za hišno in ulično kanalizacijo, za namestitev toplotnih črpalk in še bi lahko naštevali. Ključnega pomena je, da je izbrana fleksibilna cev za vodo nepropustna, optimalno zaščitena pred korozijo in ustreza vsem zahtevanim higienskim in drugim predpisanim standardom.

fleksibilna cev

Velika izbira in široka uporabnost različnih vrst fleksibilnih cevi

Fleksibilne cevi so glede na namen uporabe lahko različnih premerov, slojev, debelin in, kot smo že ugotovili, iz primernih materialov. Brez dvoma so fleksibilne cevi široko uporabne, saj se določene vrste lahko uporablja tudi za druge tekočine, kot so bencin, maziva, olja in druge tekočine. V naši spletni trgovini S3C pa lahko izbirate med različnimi vrstami gibkih cevi, cevnih zvez in spojne tehnike priznanih proizvajalcev po konkurenčnih cenah. Izognite se zamudnemu iskanju izdelkov po različnih trgovinah in prihranite svoj dragoceni čas. Kar iz udobja svojega doma lahko pregledate našo bogato ponudbo in naročite vse potrebno! Na zalogi imamo preko 120.000 različnih izdelkov z dobavo od 3 do 7 delovnih dni.

Iz kakšnega materiala je lahko izdelana fleksibilna cev?

Fleksibilne cevi so iz različnih materialov. Fleksibilna cev je lahko gumijasta, jeklena, kovinska, kovinska brezšivna, termoplastična, poliamidna, inox gibljiva, pa tudi teflonska. Ključno je, da izbrani material kar najbolj ustreza namenu uporabe izbrane fleksibilne cevi.

Kje in za kakšen namen lahko uporabljamo fleksibilne spiralne cevi?

Fleksibilne spiralne cevi uporabljamo za zaščito električnih prevodnikov ali telekomunikacijskih kablov, v industriji in povsod tam, kjer nam način polaganja omogoča njihovo uporabo. Spiralna cev je primerna tudi za pnevmatske sisteme, za sisteme za naoljevanje in za mnoge druge sisteme.

sivne cevi - flexibilne
cev za zrak

Kje pa bomo morali uporabiti fleksibilne cevi za zrak?

Čeprav se tega do zdaj morda niste zavedali, so fleksibilne cevi za zrak praktično nepogrešljive v vsakem gospodinjstvu, saj ima vsak od nas doma kakšno napravo, ki deluje s pomočjo tega sistema. Fleksibilne cevi za zrak so vsestransko uporabne v vseh vrstah prezračevalnih naprav. Fleksibilne cevi za zrak bomo uporabili tudi za delovanje naprav na stisnjen zrak. Za priključitev naprav kot so toplotne črpalke, sušilniki, sesalniki, kompresorji, razni grelci, razvlaževalci in podobno, bomo potrebovali ustrezne fleksibilne cevi za zrak, pa tudi za delovanje klimatizacijskih sistemov.


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.