Hidravlična cev za prenos zahtevnejših tekočin

 

Hidravlična cev je namenjena za prenos rastlinskih, mineralnih in sintetičnih olj, z njo pa učinkovito prenašamo tudi glikol, poliglikol, bencin, druga goriva ter vodo. Hidravlične precizne cevi se ločijo po premeru, in sicer je ta od 2 mm do 100 mm ali po potrebi več. Hidravlična cev je zelo odporna, prenese obremenitve do 3250 barov, odporna je na abrazije, ob tem pa kljubuje tudi ozonu in visokim temperaturam.

Hidravlične cevi so odporne tudi na vse vremenske vplive, na UV svetlobo, v določenih primerih, kadar gre za posebne izvedbe, pa jih ne uničita niti statična elektrika ali ogenj. Hidravlične brezšivne cevi podjetja S3C ustrezajo vsem standardom težke industrije.

 

 

Tipi hidravličnih cevi in uporaba

 

Hidravlične cevi se ločijo na visokotlačne, nizkotlačne in gibke hidravlične cevi. Visokotlačne cevi so namenjene pretoku hidravličnih medijev pod visokim tlakom in prenesejo temperaturo nekje od – 40 stopinj Celzija do + 125 stopinj Celzija, narejene so iz kovine. Nizkotlačne kovinske hidravlične cevi so namenjene pretoku na primer olj in goriv, njihova delovna temperatura pa je odvisna od tipa. Prenese lahko temperature od – 35 stopinj Celzija do + 80 stopinj Celzija ali več, od – 40 stopinj Celzija do + 125 stopinj Celzija.

Gibke hidravlične cevi so narejene iz gume, tako da jih je mogoče napeljati glede na potrebe. Njihova sestava je odvisna od pritiska in pretoka, ki ga potrebujemo, v osnovi pa so sestavljene iz več plasti gume s tekstilno in kovinsko mrežo. Pri nakupu standardne ali hidravlične precizne cevi moramo upoštevati več podatkov: dolžino cevi, vrsto priključka, zunanji premer, notranji premer in največji dovoljeni tlak. Če ste v dvomih, vam lahko v podjetju S3C svetujemo.

 

 

Hidravlične precizne cevi podjetja S3C

 

Hidravlične precizne cevi so primerne takrat, kadar standardne hidravlične cevi ne ustrezajo. Narejene so po točno zahtevanih merah do milimetra natančno. Vsi izdelki podjetja S3C so vrhunske kvalitete, zanesljivi in imajo dolgo življenjsko dobo. Če vas zanimajo standardne hidravlične cevi Maribor¸ hidravlične cevi Kranj ali hidravlične cevi Ljubljana, hidravlične precizne cevi, gumijaste cevi za vodo ali drugi izdelki s področja industrijske pnevmatike in hidravlike, ste na pravem mestu.

Kupcem omogočamo ugodno dobavo kakovostnih proizvodov iz Evrope in ostalih delov sveta ter hitro dobavo, saj razumemo, da predolgo čakanje na naročene izdelke večkrat ni zadovoljivo, zato zagotavljamo dostavo v treh delovnih dneh od naročila. Na spletni strani vas ves čas obveščamo tudi o novostih ter nudimo učinkovito pomoč pri izbiri elementov ter pri  iskanju najboljših tehničnih rešitev. 

 

 

hidravlične precizne cevi

 

 

Ime in priimek: *
Telefonska številka:
E-pošta: *
Sporočilo: *
  Želim se naročiti na prejem novic preko e-pošte.
Varnostna koda: captcha
Prepišite kodo: *
Seznanjen sem in se strinjam s politiko zasebnosti.*