Tesnila za hidravliko in tesnilne mase za vodo

Tesnila za hidravliko in tesnilne mase so nepogrešljivi izdelki za tesnjenje in tako povečanje izkoristka naprave. Poleg le teh lahko v naši ponudbi najdete še veliko drugih izdelkov, kot so hitre spojke, elektromagnetni ventili in šivne ter brezšivne cevi. Obiščite našo spletno trgovino in si zagotovite kvalitetne izdelke po odličnih cenah.

tesnila za hidravliko

Tesnila za hidravliko več vrst

Poznamo več vrst tesnil za hidravliko, ki se razlikujejo po materialu, premeru, pokritem temperaturnem območju ali po načinu vgradnje. Njihova naloga je predvsem zmanjšanje izgube tekočine na hidravličnih delih, kar v bistvu poveča izkoristek hidravličnih naprav. Investicija v kvalitetna tesnila se torej izplača, s čemer poskrbite za dolgoročno optimizacijo stroškov. Poleg kvalitetnih tesnil za hidravliko ne smete pozabiti še na dodatek tesnilne mase za vodo ali tesnilnega traka za vodo.

Pri izbiri tesnil za hidravliko morate biti pozorni na oznake, ki spremljajo določeno tesnilo. Če tega ne boste upoštevali pri nakupu ali nadaljnji vgradnji, rezultat ne bo takšen, kot si ga želimo. Oznake pomenijo notranji premer cevi, ki je izražen v milimetrih, kateri se bo prilegalo določeno tesnilo. Tesnilo DN 40 se bo prilegalo cevi s premerom 40 milimetrov, tesnilo DN 80 pa bo najbolje šlo s cevjo s premerom 80 milimetrov.

tesnilna pasta za hidravliko

Tesnilna masa za vodo za zaščito pred izgubami

Poleg tesnil za hidravliko vam ponujamo tudi pestro izbiro kvalitetnih tesnilnih mas za vodo ter tesnilnih trakov za vodo. Tesnilna masa za vodo služi predvsem popravilu v primeru puščanja, zapolnjevanja raznih razpok ali samo za tesnjenje. Uporabljamo jo lahko na raznih gradbenih materialih kot so les, beton ali keramične ploščice, izpostavljene majhnim obremenitvam. Uporabljamo jo lahko tudi za spoje med vrati, mavčnimi ploščami, betonskimi elementi ali okenskimi okvirji. Za tesnjenje v izjemnih razmerah vam ponujamo odlična tesnila za Kamlock spojke, ki še dodatno obvarujejo vaše že tako ojačane in kvalitetne hitre spojke. Tudi tesnilni traki za vodo so uporabni za tesnjenje spojev cevi vseh vrst, ki so zelo priročni tako v električni izolaciji kot tudi v različnih konektorjih ali terminalih.

Ponujamo vam tudi pestro izbiro drugih izdelkov, kot so lepila in tesnila Locitete, šivne in brezšivne cevi, hitre spojke, elektromagnetne ventile ter ostale izdelke, ki se jih uporablja na področju hidravlike, pnevmatike in drugih industrij. Pester nabor izdelkov lahko najdete v naši spletni trgovini, kjer so dostopni tudi ceniki tesnil in drugih izdelkov. Obiščite jo in si zagotovite kvalitetna tesnila po ugodnih cenah. Zaupajte nam!


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.