Elektromagnetni ventil je namenjen usmerjanju dotoka vode

Elektromagnetni ventil je komponenta, ki varuje tlačne posode in poskrbi za urejen dotok tekočin. Hidravlični elektromagnetni ventili se uporabljajo kot pomoč regulaciji hidravličnih sistemov ter tudi preko hidravlične posode napolnjene z hidravličnim oljem.

Elektromagnetni ventil

Elektromagnetni ventil za vodo in njegova namembnost

Elektromagnetni ventil za vodo še zdaleč ni le del kompleksnih industrijskih sistemov, pač pa ga najdemo tudi v naših domovih. Na primer v beli tehniki ali avtomatskih zalivalnih sistemih na vrtu. Elektromagnetni ventil regulira dotok vode v pralnih ali pomivalnih strojih. Preko magneta in gumijaste membrane odpira in zapira dotok vode v stroj.

Tudi če se odločate za avtomatski namakalni sistem na vašem vrtu, se boste ob postavljanju zagotovo srečali z izbiro enega ali več elektromagnetnih ventilov. Ti ne le, da bodo spuščali vodo skozi posamezne cevi v sistemu, pač pa regulirajo tudi količino spuščene vode, ki jo predhodno določite. Obseg elektromagnetnih ventilov za vodo je resnično obsežen. Uporabljajo se v številnih industrijskih proizvodnjah na primer kemični ali električni, v ogrevalnih sistemih, kanalizacijah, kotlovnicah in seveda v domačih gospodinjstvih.

Hidravlični elektromagnetni ventili za standardne ali profesionalne aplikacije

Podjetje S3C je povezano z enim od evropskih vodilnih ponudnikov industrijske opreme ter izdelkov za hidravliko in pnevmatiko. Na enem mestu vam v naši spletni trgovini ponujamo širok izbor elektromagnetnih ventilov. Izbirajte med številnimi izvedbami, primernimi za visoke ali nizke pritiske, za standardne ali profesionalne aplikacije.

V pestrem asortimanu lahko poleg elektromagnetnih ventilov za vodo najdete tudi pnevmatski nepovratni ventil. Na voljo so vam visokokakovostni in zanesljivi izdelki, kot so pnevmatski cilindri in ventili Festo ter številni drugi priznani in kvalitetni proizvajalci, na primer Airtec, Parker in SMC. V programu so tudi hidravlične cevi in elektromagnetni ventili za različne medije, primerni za uporabo v različnih panogah, nam pa zaupajte, da poskrbimo za vaše zadovoljstvo, ko vam ponudimo najkvalitetnejše proizvode in jih v najkrajšem možnem času dostavimo do vaših vrat.


    Imate vprašanje? Potrebujete nasvet?

    Sporočite nam in eden izmed naših predstavnikov vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.